WEDSTRIJD Isola Hoeselt - T-Interim Borgerhout  2 - 2  (1-3)

DATUM 12-09-2003  21:15

DOELPUNTEN 12’ Maréchal 1-0; 16’ Dreesen 1-1; 19’ Nicaise 1-2; 19’ Nait Oukhedou 1-3; 31’ Amraoui 2-3; 32’ Nicaise 2-4; 38’ Nait Oukhedou 2-5.

VERSLAG De Lommelse coach Carmelo Nieddu liet zijn ploeg zo ver uit mekaar spelen dat na de 1-0 midden de eerste helft de gevolgen duidelijk werden. MC keek inderdaad toen al tegen een 1-3 achterstand op. De kwieke Bocholter ploeg strafte dan nog maar tegen vijftig percent het balverlies en nog meer geklungel in verdediging af. Na de rust domineerde de thuisploeg, de druk vergrootte maar scoren leek te moeilijk. Toch stelde Amraoui op het halfuur gelijk. Dewit miste de 3-3 en de gelijkmaker van Maréchal ketste van de dwarsligger terug. Uit de volgende counter scoorde Bocholt aan de overkant (2-4). De thuisploeg bracht zelfs niet meer de moed op geordend terug te slaan. Het waren integendeel Bosmans en Nicaise die kort bij de vernedering van het ambitieuze Lommel liepen tot Karim Nait er toch nog 2-5 van maakte.